Proiect iluminat birouri sediul Macromex

De peste 20 ani, Macromex este liderul în industria de produse alimentare, pe segmentul de produse congelate și refrigerate. Viteza de reacție la oportunitatile si schimbările pieței au determinat o evoluție constantă si susținută a companiei care a dus la o schimbare și un update al spațiului de birouri.

Power Electric a fost responsabil cu schimbarea și update-ul spațiior de birouri din clădirea D’OR Business Center.

Cerinte

Livrarea unui sistem de iluminat modern cu LED, cu design deosebit și produse de iluminat acustice pentru a elimina zgomotul de fond din zona de birouri.

Provocare

Pentru organismul uman strălucirea, redarea culorii și temperatura de culoare a luminii sunt un punct de reper în procesul de secreție a cortizolului, serotoninei și a melatoninei care sunt esentiali in pastrarea echilibrului fizic și psihic al organismului și a evita instalarea oboselii și a depresiei.Provocarea a fost găsirea unor corpuri de iluminat acustice cu design deosebit conform cu cerintele beneficiarului din conceptul de design interior și în același timp calculul nivelului de iluminat sa fie în conformitate cu standardele din domeniu.

Producatori și produse folosite

LUCEPLAN (FAREL-acustic)

MODULAR LIGHTING (SLD50 – Profil)

PHILIPS (ProAir – Spoturi)

PHILIPS (TrueLine – profile)

 

AL Lighting (Profil Lemn) PLANLICHT (Lili – Round suspendat) 

Rezultate obținute

  • Iluminat conform normelor > 500 lux;

  • Reducerea consumului de energie electrică datorită tehnologiei LED și sistemului de control DALI;

  • Reducerea emisiilor de CO2 degajate în natură;

  • Îmbunatațirea calitații luminii prin folosirea unor produse cu un indice de redare al culorii peste 90 si un mix între temperatura de culoare de 3000 grade Kelvin în zonele de relaxare și 4000 grade Kelvin în spațiile de lucru.

 

 

  

Dacă doriți să realizați un proiect personalizat, proiectanții și reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00, la numărul: +4 031 403 07 00.

Ne puteți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.