Proiect Stadionul Francisc von Neumann – Arad

Așa cum v-am obișnuit în tot acest timp specialiștii din cadrul echipei POWER ELECTRIC pun preț pe oameni, locuri și lucruri minunate.

De aceea suntem mândri să anunțăm finalizarea unui proiect foarte drag nouă și în același timp foarte inovativ.

Stadionul Francisc von Neumann din Arad

Realizarea acestui proiect a implicat mai multi specialiști din diferite domenii, de aceea suntem onorați de privilegiul avut de a fi contribuit la o fărâmă din istoria ”Bătrânei Doamne”.

În cursul anului 2019 am fost solicitați să participăm la modernizarea instalației nocturne a stadionului. Încă de la început am înțeles că avem de-a face cu un proiect foarte interesant. Astfel, ne-am implicat trup și suflet în acest demers, pentru că UTA Arad merită ce este mai bun!

După multe discuții și planuri specialiștii noștri din domeniu au hotărât să experimenteze realizarea unei nocturne în premiera în România prin folosirea unui sistem de iluminat Full LED gestionat prim DMX, un sistem marca PHILIPS.

Astfel Stadionul Francisc von Neumann devine prima arenă sportivă din România cu iluminat Full LED gestionată prin DMX.

DMX este un protocol care permite utilizatorilor să aibă cel mai înalt nivel de control asupra iluminatului astfel încât se pot crea scenarii dinamice impresionante.

 

O galerie superbă de iubitori ai fotbalului, mereu prezentă si nerăbdătoare să își vadă echipa reînălțată pe culmile gloriei ne-a ajutat să realizăm adevărata semnificație a acestei lucrări de referință: un proiect de suflet.

Mulțumim pentru încredere arădenilor!

Dacă sunteți interesați să intrați în contact cu specialiștii noștri vă invităm să ne contactați folosind formularul de contact

Luați legătura cu Can&Power