Promotia de primavara mySchneider Rewards

In perioada 20.02.2023 – 31.03.2023 Schneider Electric lanseaza Campania de primavara mySchneider Rewards in cadrul careia premiaza instalatorii si revanzatorii, persoane juridice cu sediul pe teritoriul Romaniei.

In aceasta campanie promotionala vor participa doar produsele care fac parte din oferta Schneider Electric Romania din colectiile 1, 2 & 3.
1. Residential General Purpose,
2. Small & Medium Building General Purpose,
3. Industry General Purpose,

Pentru mai multe detalii referitoare la produsele existente in colectiile mentionate mai sus, va rugam sa contactati agentul de vanzari POWER ELECTRIC alocat contului dumneavoastra.

Premiile constau in vouchere cadou conform grilei de bonusare de mai jos:

Mecanism:

 • Campania consta in achizitionarea de produse Schneider Electric din colectiile 1, 2 & 3 mentionate in  Anexa 1 Produse eligibile pentru Promotia de primavara mySchneider Rewards.
 • Achizitionarea produselor Schneider Electric se va face numai de la partenerii autorizati in program.
 • Acumularea de puncte se face in mod automat. Participantii la campanie nu trebuie sa trimita facturi sau sa inscrie date despre achizitiile
  produselor participante in campanie.
 • Punctele vor fi cumulate in contul fiecarui Participant, cont creat in platforma mySchneider Rewards.
 • Punctele nu sunt transferabile intre Participanti si nu pot fi cumulate sau transformate in bani sau alte bunuri decat cele mentionate mai
  sus: Vouchere Emag, Ikea, Altex, Dedeman, Kaufland, Dechatlon.
 • Colectarea rezultatelor se va face la sfarsitul campaniei in termen de 30 de zile.
 • Voucherele vor fi comandate individual de fiecare Participant in parte, direct in platforma mySchneider Rewards in functie de pragul de
  vanzari atins. Mai putin voucherele de carburant, care vor fi trimise prin curier.
 • Pentru a beneficia de aceste premii participantii trebuie sa fie inscrisi in programul mySchneider REWARDS: Schneider Electric Romania (schneider-electric.com) .

Programul mySchneider Rewards este conceput cu scopul de a recompensa loialitatea dumneavoastra fata de produsele Schneider Electric. De acum, cu fiecare achizitie de echipamente electrice din portofoliul Schneider Electric, cumulati automat puncte si in functie de pragul atins, le puteti transforma in cadourile dorite! Totodata, beneficiati si de ultimele noutati si oferte furnizate exclusiv membrilor programului de loialitate. Mai multe detalii puteti afla in magazinele partenere inscrise in program. Niciodata n-a fost mai simplu sa castigi

Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare luati legatura cu colegii nostri : Contact | CAN&POWER (canpower.ro) .