Ice Touch – rame și dispozitive de la Gewiss

Prin intermediul ramelor Ice Touch, luxul se combină cu tehnologia. Realizate din sticlă şi disponibile în 3 versiuni de culoare (alb, negru şi gri titan), ramele Ice satisfac cele mai complexe cerinţe în materie de tehnologie şi design.

Pentru a îndeplini cerințele de varietate şi diferitele grade de complexitate din aplicaţiile electrice, gama Ice oferă diferite versiuni: Ice pentru dispozitive modulare tradiţionale; Ice Touch pentru module cu comandă touch; Ice Touch KNX pentru pulsantiere KNX.

Gamele ICE TOUCH

THERMO ICE WI-FI

Termostate pentru controlul temperaturii, ce permit operarea de oriunde, sporind confortul în spaţiul de locuit, în orice moment al zilei şi în orice anotimp, fără pierderi energetice. Disponibile în trei versiuni de culoare: alb, negru şi titan.

APLICAŢIA THERMO ICE

Aplicaţia pentru mobile este disponibilă pentru iOS şi Android. Ea permite controlul de la distanţă, transformând dispozitivele de control al temperaturii din simple termostate în termostate cu funcţie de control al timpului. Aplicaţia permite atât controlul, cât şi monitorizarea dispozitivelor Thermo Ice, precum şi programarea scenariilor de încălzire săptămânale, manual sau cu ajutorul funcţiei de automemorare.

ICE TOUCH KNX

Ice Touch

Cu opţiuni de modularitate pentru 3 şi 4 module, ramele ICE satisfac cele mai sofisticate cerinţe tehnologice şi de design. Acest lucru marchează o nouă frontieră pentru dispozitivele de iluminat. Datorită panourilor cu butoane interşanjabile şi personalizabile cu simboluri, ICE Touch KNX devine o interfaţă elegantă cu lumea aparatelor domotice.
Cu noul panou touchscreen dotat cu simboluri interschimbabile, puteți ușor personaliza comenzile în funcție de nevoile dumneavoastră. Cu ajutorul acestor butoane KNX ICE Touch, panourile iluminate pot crea acum starea ideală pentru orice moment.

Produsele Gewiss pot fi achiziţionate din e-Shop Power Electric.
Puteți descărca aplicaţia Thermo Ice pentru dispozitivele mobile din platformele Google Play și App Store.
Găsiți întreaga gamă de rome ornament Ice pe Gewiss.ro.

In perioada 1 octombrie 2018 – 30 noiembrie 2018, Gewiss și Fegime organizează campania promoțională Câștigă cu gama Chorus de la Gewiss!, destinată promovării aparatajului din gama Chorus produsă de Gewiss. Detalii aici despre această campanie, dedicată specialiștilor din domeniul electric (instalatori, proiectanți, distribuitori de echipamente electrice).