Rolul luminii în amenajarea camerei copiilor

Deoarece spațiul în care copilul nostru îsi petrece majoritatea timpului este important, Power Electric vă vine în ajutor cu câteva idei pentru a putea face dintr-o cameră obișnuită un mic colț în care acesta se poate inspira și visa.

Un singur corp de iluminat poate transforma o încăpere, cu un buget rezonabil, într-un loc plin de magie.

Ce înseamnă amenajarea unui spațiu pentru copilul dumneavoastră?

Camera copilului poate fi împarțită în mai multe zone, în funcție de activitățile care au loc cel mai frecvent aici, în funcţie de vârsta şi înclinaţiile copilului și necesităţilor acestuia. De exemplu, pot exista zone pentru joacă, teme, inspirație sau odihnă .Organizarea acestora trebuie să fie făcută cu atenție pentru un design cât mai convenabil.

  •  În zona pentru joacă și teme se poate amenaja un corp de mobilier cu mai multe sertare pentru jucăriile de toate mărimile și o masă cu scaun pentru a le asigura confort când iși fac temele.

 

  • Zona de inspirație este, poate, cea mai importantă parte a camerei, aici copilul tău visează și pune în aplicare cele mai trăznite idei. Putem pune o tăblița însotită de creioane pentru ca cei mici să se exprime ori de câte ori doresc.

 

  • Pentru zona de odihnă putem alege ceva foarte simplu. Un patuț comfortabil însotit de un fotoliu, ambele cu personalitate.

 

Rolul luminii în amenajarea camerei copilului:

Deși unele spații beneficiaza de lumina naturala, corpurile de iluminat au puterea de a transforma o casă într-un loc plin de culoare și personalitate.

Iluminatul interior poate determina starea, poate adăuga stil și, bineînțeles, poate face ca totul să pară mai luminos.

Pentru a alege corpul de iluminat potrivit pentru copilul dumneavoastră, prima oară vă vom spune câteva lucruri interesante despre vederea copiilor:

  1. Potrivit site-ului All about vision la naștere, bebelușul poate vedea obiectele numai în nuanțe de gri și alb-negru.
  2. Ochii bebelușului tău nu sunt foarte sensibili la lumină în prima lună de viață. De fapt este necesară o lumină intensă pentru ca micuții să poată sesiza că există o sursă de lumină în preajmă.
  3. Acuitatea vizuală crește în următoarele luni și este recomandată chiar o stimulare a vederii – de pildă, prin menținerea unei lampi cu led aprinse în timpul nopții, în camera celui mic.

 

Corpuri de iluminat pentru camera copilului.

Cele mai potrivite corpuri de iluminat sunt acelea care folosesc becuri LED.

Corpurile de iluminat sunt împarțite pe mai multe categorii în funcție de întrebuintarea acestora.

1. Lămpi de veghe

Acestea sunt ideale pentru starea emotională a copilului pentru că îi ajută să se simtă în sigurantă deoarece aceștia deseori se sperie când se trezesc într-o camera neluminată.

Lampile de veghe realizate de Philips şi Disney Minnie îţi dă siguranţă pe timpul nopţii, având o imagine drăguţă a prinţeselor favorite sau a eroului favorit al copilului dumneavoastră astfel permite acestuia să se inspire. Senzorul de mişcare aprinde lumina discretă cu o singură mişcare.

Alimentate cu baterii, aceastea pot fi aşezate oriunde doreşti și oferă o lumină albă, caldă, pentru o atmosferă intimă.

Lampa de veghe Disney Cars Lampa de veghe Disney Minnie

 

2.Aplica tavan / corp de iluminat suspendat

Aceste corpuri de iluminat aduc camerei un strop de personalitate și creativitate.

Lampile realizate de Philips și Marvel pentru dormitorul copilului dumneavoastră creează un mediu care încurajează copiii să se răsfeţe cu ceea ce le place mai mult – distracţie și creativitate! Un loc în care copilul poate învăţa, se poate juca și poate dormi alături de personajul preferat Disney.

Plafoniera Disney Planes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corp iluminat Philips Fairy

 

3.Lampa de masă

Aceasta lampă ajută la formarea unui mediu prielnic pentru citit.

Lampa de masa myBuddy

Cu aspectul său prietenos, myBuddy are datoria de a asigura confortul copilului dumneavoastră, ceea ce îl transformă în companionul perfect de la culcare şi până la trezire. Îi ajută pe copii să adoarmă şi să stea fericiţi în pătuţ până când este momentul să se trezească.

myBuddy este excelent pentru povești de adormit copiii liniștitoare care-i ajută pe copii să adoarmă. Lumina albă, caldă, difuză a myBuddy este delicată și furnizează nivelul perfect de lumină pentru o bună vizibilitate în timpul cititului.Copiii mici nu știu adesea când au voie să coboare din pat. Soarele de pe burtica lui myBuddy le spune când poate începe ziua. Cu ajutorul simbolurilor simple ale soarelui și ale lunii, copilul dumneavoastră învaţă diferenţa dintre zi și noapte într-un mod jucăuș. Atunci când soarele strălucește pe burtica lui myBuddy, este timpul pentru joacă!

myBuddy este, de asemenea, complet sigur pentru copii, deoarece este confecţionat din materiale prietenoase cu copilul și utilizează lampă cu LED-uri, care este întotdeauna rece la atingere.

4. Lanterne

Această lanternă Philips este o lumină fiabilă, jucăușă și unică pentru copilul dumneavoastră. Cu un design special, această lumină de noapte este ușoară și confortabilă pentru copii de ținut și, de asemenea, super distractivă. Cu un bec LED de înaltă calitate, această lanternă de buzunar emite lumină albă caldă, dar păstrează suprafața sigură și rece. Mulțumită grinzilor de lumină definite, copilul tău poate apăsa pur și simplu întrerupătorul de pornire / oprire a articolului pentru a-și începe aventura în întuneric în timpul jocului sau noaptea! Această lumină de noapte cu baterie poate fi plasată acolo unde este necesar. Aceasta functionează cu 2 baterii AAA.

Lanterna philips Disney Spiderman

Lanterna Disney Winnie The Pooh

Imagine, there are no boundaries!

Intră acum peși alege dintr-o gamă variată de produse!

 

Luați legătura cu Can&Power