Seminar lighting design L&L Luce&Light

În data de 2 martie am avut plăcerea să găzduim în noul Showroom Power Electric un eveniment dedicat iluminatului arhitectural. Lucia Perezin și Nazareno Toffolo, L&L Luce&Light, au susținut prezentarea „Writing with Light”, care s-a axat pe analiza unor proiecte din portofoliul L&L Luce&Light.
L&L Luce&Light este o o companie italiană specializată în design și producție sisteme de iluminat LED dedicate segmentelor rezidențial și comercial.
Catalog L&L Luce&Light
Sunt numeroși factori funcționali și tehnici care trebuie luați în calcul în proiectarea luminotehnică pentru a realiza efectul estetic dorit și pentru a aduce la lumină frumusețea unei structuri.

Proiectorul Akro L&L Luce&Light

Vedeta incontestabilă a acestui eveniment a fost proiectorul Akro L&L Luce&Light, un corp de iluminat LED sofisticat, creat pentru a oferi iluminatului architectural exterior performanțele optice superioare care până acum erau disponibile numai pentru iluminatul de interior.

Carcasa din aluminiu anodizat  găzduiește un sistem optic complex care permite efectuarea manuală a unor diferite variații de zoom:  între 13°—32° sau 16°—42°.Akro are ca standard temperatura de culoare 2700K, 3000K și 4000K, cu un indice de redare a culorii de până la 90 de CRI.

Pe lângă funcția zoom, Akro dispune de o mare versatilitate, deoarece permite combinații multiple de filtre de polarizare eliptică, difuzie,  dichroice și de conversie a temperaturii de culoare.

Broșura Akro

 

 

   
   
   
La eveniment au participat profesioniști din domeniul arhitecturii și designului, cărora le mulțumim pentru interesul acordat. Vă așteptăm și la următoarele seminarii dedicate soluțiilor de iluminat inovative și eficiente:

  • 14 martie 2017 – Proiectare sisteme iluminat de urgență – EATON
  • 23 martie 2017 – Casa inteligentă – Gewiss
  • 29 martie 2017 – Birouri inteligente – Philips

În cazul în care doriți să participați la evenimentele organizate de Power Electric și partenerii săi, vă rugam să ne scrieți la adresa marketing@canpower.ro. Vă vom transmite o invitație, în limita locurilor disponibile.