Seminar “Soluții pentru iluminat la cheie”- Philips

Seminarul din data de 25.04.2017 organizat de Power Electric cu sprijinul Philips Lighting România, a fost dedicat soluțiilor de  iluminat CoreLine Philips. Această gamă cuprinde o varietate de corpuri cu un design modern, care reduc consumul de energie, sunt accesibile ca preţ și ușor de instalat.
În deschiderea evenimentului, Dl. Arh. Florin Enache a prezentat proiectul #better, o inițiativă pentru responsabilitatea în construcții care promovează inițiativele de educare a beneficiarilor de a opta pentru produse și servicii de calitate atunci când demarează un proiect de construcție.
Dl. Adrian Burtan, Trade Sales Leader, Country Group South  Philips Lighting România a vorbit despre CoreLine o gamă completă de corpuri de iluminat profesionale cu LED care reprezintă o alternativă accesibilă și eficientă pentru tehnologiile de iluminat convenţionale.PhilipsUn avantaj important este că pentru înlocuirea unui corp de iluminat tradițional cu noua soluție LED CoreLine nu sunt necesare lucrări costisitoare de recablare sau de schimbare a tavanului. De asemenea, prin simpla adăugare a sistemelor de control al iluminatului , se pot face economii suplimentare de energie și CO2, reducându-se perioada de amortizare a costurilor instalaţiei.Philips

Sistemele de control dedicate CoreLine: alegerea potrivită pentru o gamă largă de aplicaţii

Iluminatul trebuie să funcţioneze doar la momentul și în locul unde este necesar. Senzorii de mișcare și detecţie a prezenţei vă pot ajuta să reduceţi costurile, oferind în același timp confort și siguranţă. . Finisajele de calitate și instalarea ușoară fac din gama CoreLine alegerea clară în materie de LED.

Philips

Pentru a ajuta instalatorii să maximizeze potenţialul tehnic și comercial al LED-urilor, Philips a creat pachete virtuale speciale, numite „Pachete de Aplicaţii Dedicate.” Aceste pachete au la bază aplicaţii din viaţa de zi cu zi combinând corpurile de iluminat cu LED CoreLine cu sistemele de control. Cum majoritatea elementelor fac parte din populara gamă CoreLine, compatibilitatea este garantată, iar instalarea este ușoară.

Broșura CoreLine

 

 

 

Philips