Skanska Campus 6 – un proiect de anvergură

Suntem mândri că am avut ocazia de a ne implica în realizarea proiectul luminotehnic pentru faza 1 din complexul Skanska Campus 6. Nu a fost ușor, dar specialiștii noștri au creat un proiect de iluminat care cu siguranță va rămâne un punct de reper în domeniul proiectării și construcțiilor din România.

Skanska Campus 6 - un proiect de anvergură

Faza 1 din complexul Skanska Campus 6

Power Electric a efectuat proiectul luminotehnic în colaborare cu Signify (Philips) și a furnizat soluții profesionale de iluminat pentru faza 1 din complexul Campus 6, alături de partenerul Han Electomecanic. Clădirea de birouri de tip A Campus 6 este un proiect al Skanska Property Romania, amplasat la intersecția dintre două mari bulevarde, Iuliu Maniu si Vasile Milea, în imediata vecinătate a stației de metrou Politehnica.

Au fost utilizate corpuri de iluminat LED în conformitate cu cele mai înalte standarde pentru iluminatul birourilor. S-a optat pentru soluții de iluminat marca Philips și sisteme de aparataj ultraterminal Gewiss, pentru zona de birouri și spații tehnice și profile LED cu dimensiuni personalizate, fabricate de Modular Lighting Instruments, pentru zona de intrare și recepție.

Este o clădire realizată la standarde foarte înalte din toate punctele vedere și suntem mândri ca am participat la acest proiect deosebit.

Puteți vizualiza și achiziționa corpuri de iluminat direct din e-Shop-ul Power Electric.
Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.skanska.ro.
 

Dacă doriți să realizați un proiect personalizat, proiectanții și reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00. Sau la numărul: +4 031 403 07 00. Ne puteți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.