SLV – Distribuitor Direct

Echipa Power Electric lucrează cu producatori de top din industria iluminatului. Printre aceștia, se număra producătorul german SLV, cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul iluminatului profesional.

Cine este SLV?

Brandul SLV este parte a grupului Nnuks Holding Gmbh, iar momentan este prezent în peste 100 de țări. Compania are filiale în 15 țări și parteneri distribuitori în 19 țări, la nivel global.

La baza companiei germane stau valori precum pasiune, respect, responsabilitate și fiabilitate.

Pe piața din Romania, Power Electric este singurul distribuitor oficial al produselor SLV. Ne mândrim cu un parteneriat de peste 3 ani de zile, cu o colaborare eficientă și multe proiecte de succes unde am folosit cele mai bune produse cu ajutorul echipei de la SLV.

Sustenabilitate

În cadrul SLV, sustenabilitatea este o temă foarte importantă, fiind văzută ca un echilibru între mediu, economie și societate. Compania contribuie la minimizarea efectelor negative ale activității susținute, printr-un management responsabil, asigurarea sănătății și siguranței angajaților și partenerilor și îmbunătățirea constantă a portofoliuluide produse.

Produse pentru Zona Rezidențială

Fie că urmează să te stabilești într-o nouă locuință, dorești să renovezi sau, pur și simplu, să faci o mică schimbare în spațiul tău, SLV este o alegere potrivită, în special dacă preferi corpurile de iluminat moderne și estetice.

Printre beneficii se numără alegerea dintr-o paletă largă de culori, care include atât nuanțe clasice, cât și nuanțe care imită anumite materiale, precum antracitul, bronzul, aluminiul și cromul.

Deoarece fiecare spațiu trebuie sa fie unic și fiecare încăpere are nevoi diferite, SLV oferă si o gamă variată de forme și materiale pentru produsele pe care le pune la dispoziție.

De asemenea, portofoliul destinat segmentului rezidențial cuprinde atât corpuri destinate indoor (sufragerie, dormitor, hol, bucătărie, scări, baie, home office și camera copilului), cât și corpuri destinate outdoor (fațadă, zona de intrare în casă, terasă, grădină).

Produse pentru Zona Profesională

La fel ca pentru zona rezidențială, și în portofoliul de produse pentru zona profesională întâlnim 2 categorii: indoor și outdoor.

SLV creează produse calitative, performante din punct de vedere tehnic și cu o vastă aplicabilitate în multiple sectoare, precum: industria ospitalieră, birouri, magazine, zona industrială, depozite.

Foarte utilă în acest sens este gama de produse Numinos, care si-a îmbunătățit portofoliul prin noi produse lansate în 2022, ce pot fi special personalizate în funcție de necesitățile și cerințele clienților, în funcție de model, ajungând la peste 270 de variante.

Te invităm să vizitezi site-ul SLV sau să răsfoiești catalogul lor virtual și nu uita – Power Electric este întotdeauna doar la un telefon distanță, fiind gata să îți ofere ajutor pentru orice tip de proiect ai în desfășurare.

 

 

 

Luați legătura cu Can&Power