Stadioane pregătite pentru viitor

Stadioanele inteligente și experiențele excelente ale fanilor încep cu Interact Sports Signify. Vă puteți gestiona toate luminile, inclusiv iluminatul de teren și de divertisment, fațada stadionului și zonele de ospitalitate. Adăugați senzori IoT pentru a îmbunătăți operațiunile de marketing. Distrați fanii cu spectacole de lumină personalizate înainte, în timpul și după evenimentul principal. Atrageți sponsori prin noi oportunități unice de publicitate. Interact Sports permite locații flexibile, multifuncționale, care pot genera noi fluxuri de venituri, pot atrage diferite tipuri de evenimente și pot crea noi oportunități de afaceri.

Ce posibilități aveți?

Aplicațiile software Interact Sports sunt concepute special pentru a reuni sistemele de iluminat conectate și datele pe care aceste sisteme le colectează cu celelalte soluții smart city.

Managementul iluminatului

Monitorizați și controlați cu ușurință iluminatul conectat în toate zonele stadionului. Folosind managementul Interact Sports Lighting de la Signify, puteți asigura performanța optimă de iluminare în toate bolurile, spectacolele de divertisment și concursuri.

Gestionarea scenelor

Transformați-vă stadionul într-un loc multifuncțional premium cu managementul Scenei sportive Interact de la Signify. Controlați toată iluminarea arenei printr-un singur tablou de bord – inclusiv terenurile, fațadele, acoperișul și zonele de stand – pentru a crea experiențe remarcabile ale fanilor care uimesc publicul înainte, în timpul și după evenimentul principal.

Iluminare bio-adaptivă

Îmbunătățiți concentrarea și bunăstarea sportivilor cu iluminare bio-adaptivă în vestiar, care poate fi ajustată pentru a energiza, a crește concentrația sau a relaxa jucătorii și sportivii. Interact Sports de la Signify utilizează iluminatul conectat pentru a vă spori programul inteligent de știință a sportului pe stadion.

Pentru mai multe informații te invităm să iei legătura cu specialiștii noștri!

 

 

 

Luați legătura cu Can&Power