Stadion Steaua București

Suntem onorați că am putut fi una din echipele minunate care s-au ocupat de proiectul Stadion Steaua.

Îi mulțumim partenerului nostru de încredere, Construcții Erbașu, pentru că ne-a ales să îi fim alături în realizarea acestui proiect.

Dinamica a fost posibilă datorită soluțiilor oferite de partenerii noștri Signify și Pharos Controls.

O parte importantă a proiectului, după agrearea lighting designului, a fost integrarea sistemului de iluminat arhitectural RGB, prin protocol DMX cu ajutorul sistemelor/produselor PHAROS, în sistemul de control general și crearea scenariilor specifice diferitelor momente dedicate activității desfășurate pe stadion.

Iluminatul ambiental arhitectural cu LED perfect pentru iluminatul static sau dinamic este executat cu ajutorul produselor UniFlood RGB NW, producator Signify fost Philips Lighting.

Controlul dinamic a fost posibil folosind produse de control de la Pharos Controls și a protocolului DMX.

Acesta poate integra atât sistemul de iluminat arhitectural cât și sistemul de iluminat nocturn al stadionului oferind flexibilitate în crearea de scenarii de lumina și acustică atât în timpul jocului cat și în pauze.

Este posibilă proiectarea culorilor echipelor la fiecare meci, oferind un stimul suplimentar fanilor pe măsură ce intră pe stadion.

De asemenea, sistemul poate schimba culoarea iluminării atunci când se marchează un obiectiv sau poate crea spectacole de lumină concepute special pentru fiecare ocazie dând un alt imbold fanilor din tribună.

 

De la stadiul de proiect la realitate

Rezultatul final al proiectului.

Realizare foto/ video: Robert Relitchi EXD 

O galerie a iubitorilor de fotbal, pregătită să fie martora unor momente de neuitat.

Acest proiect a devenit pentru noi unul de suflet și speram că le va oferi spectatorilor un spectacol pe măsură.

Dacă sunteți interesați să intrați în contact cu specialiștii noștri vă invităm să ne contactați folosind formularul de contact

Luați legătura cu Can&Power