Stații electrice de încărcare

POWER ELECTRIC vă prezintă noua gamă de Wallbox-uri de la Gewiss caracterizate prin dimensiuni reduse si design sofisticat, perfecte pentru contexte private si semi-publice.

JOINON, soluția GEWISS pentru încărcarea tuturor vehiculelor electrice, este îmbogățită cu o nouă gamă de wallbox-uri, unitățile I-CON. Concepută pentru a fi integrată în contexte private și semi-publice, noua soluție JOINON se remarcă prin designul elegant și compact, funcționalitatea specială „reîncărcare cu o singură mână”, un management inteligent al încărcăturii, sfaturile „Backlight” și diverse posibilități de instalare: montare pe perete, încastrare sau pe podea.

Sistem „cu o mână”, încărcare ușoară

Datorită funcționalității „reîncărcare cu o singură mână”, este posibilă conectarea prizei de încărcare folosind o singură mână, pentru a facilita operațiunile ulterioare de descărcare (saci de cumpărături, pachete, valize și multe altele).

Design potrivit pentru orice nevoie

Partea frontală a unităților de încărcare I-CON are un design elegant, potrivit pentru toate contextele de aplicație. La cerere, același lucru poate fi realizat cu o personalizare specifică la nevoile fiecărui client. In plus, in varianta cu cablu inclus, manerul prizei este realizat cu o forma practica si rafinată, ceea ce imbunătățește estetica intregului produs, precum si functionalitatea acestuia.

I-CON este singura cutie de perete de uz casnic care permite instalarea încastrată, cu o proeminență minimă din perete. O soluție care își îmbunătățește formele fără a afecta împrejurimile. In sfarsit, la nevoie, wallbox-ul poate fi echipat cu un sistem LED, numit Backlight, care evidențază poziția unității si utilizarea acesteia.

Interfață intuitivă de încărcare

Versiunile I-CON PREMIUM sunt echipate cu un sistem inovator de interfață cu utilizatorul, compus din afișaj și glisor tactil, care permite vizualizarea mesajelor și gestionarea tuturor setărilor de încărcare local, rapid și intuitiv. Unitățile pot fi gestionate și printr-o aplicație atât pentru Android, cât și pentru iOS, care permite configurarea setărilor de încărcare după dorință și verificarea istoricului operațiunilor efectuate.

Protecția si economia întodeauna asigurate

Toate produsele I-CON sunt echipate cu un dispozitiv de scurgere DC pentru protecție împotriva curentului continuu, care permite economii semnificative și protecția absolută a sistemului electric și a persoanelor.

 

Gestionarea încărcării dinamică: Încărcare inteligentă în casă

Conceput special pentru încărcarea acasă, sistemul inovator DLM permite încărcarea oricărui vehicul electric la puterea maximă disponibilă fără a depăși limita impusă de contractul rezidențial cu un Furnizorul de Energie. Cutia de perete, de fapt, crește sau scade în mod independent puterea de încărcare a vehiculului electric în funcție de utilizarea altor sarcini casnice. I-CON este disponibil cu priză T2 sau conector mobil T2 și puteri de încărcare de până la 22 kW. În funcție de aplicație, modelele diferă pentru activarea procesului de încărcare:

Punctele de încărcare AUTOSTART sunt utilizabile de către orice utilizator fără autentificare. Începerea unei sesiuni de încărcare cu aceste stații, de fapt, este imediată și automată odată cu conectarea vehiculului electric. Aceasta este soluția ideală pentru contexte private sau în cazurile în care prioritatea este simplitatea managementului și utilizării, fără a se asigura un management al utilizatorilor și un sistem de control sau o contabilizare a reîncărcărilor efectuate.

Stațiile de încărcare echipate cu RFID sunt ideale pentru a asigura accesul rezervat la punctele de încărcare. Utilizarea lor, de fapt, poate fi controlată prin unul sau mai multe carduri RFID, care acționează ca niște chei pentru a activa procesul de încărcare. Fiecare stație de încărcare poate fi gestionată printr-un backend de monitorizare, iar activarea acesteia are loc cu aplicația aferentă, care permite utilizatorilor să geolocalizeze unitățile de încărcare direct de pe un dispozitiv mobil.

Te invităm să iei legătura cu specialiștii noștri pentru a găsi produsul potrivit pentru tine!

 

 

Luați legătura cu Can&Power