Noutăţi Philips Ianuarie 2015

Philips ne propune și la acest început de an o gamă noua de produse premium cu calităţi superioare celor din portofoliul de anul trecut.

Noile produse au prin comparaţie cu cele anterioare o durată de viaţă mai mare, un consum energetic mai redus si un design modern.

Ne face placere sa vă prezentăm câteva dintre acestea.

 led -notati Philips

MASTER LEDbulb Clear 9-60W    

• Păstrează designul becului clasic

• Consum scăzut

MASTER LEDspot MV D 13-100W

• Poate fi utilizat la exterior
Dimabil
•Intensitate luminoasă mare

• Consum scăzut

MASTER LEDspot LV DimTone 6.5-35W

• DimTone: lumina devine mai caldă când se utilizează dimmerul

• Dimabil

• Consum scăzut

Becurile cu LED de la Philips combină o lumină albă, caldă, minunată cu o durată de viaţă excepţională. Acestea oferă economii semnificative imediate, îmbunătăţind atmosfera din casa dvs. Sursele Philips cu lumină LED asigură o lumină albă, frumoasă şi caldă, o durată de viaţă excepţional de lungă şi economisirea semnificativă şi imediată a energiei. Cu un design pur şi elegant, aceste produse reprezintă înlocuitorul perfect pentru becurile tradiţionale.

temperatura de culoare - kelvin - lumina calda - lumina rece

 

Lumina poate avea diferite temperaturi de culoare, indicate în unităţi denumite Kelvin (K). Becurile cu o valoare Kelvin redusă produc o lumină caldă, mai intimă, în timp ce becurile cu o valoare Kelvin mai înaltă produc lumină rece, mai energizantă.

 

indice de redare - RA - CRI

Indicele de redare a culorilor (CRI) este utilizat pentru a descrie efectul unei surse de lumină asupra aspectului culorii. Lumina naturală are un indice CRI de 100 şi este utilizată drept standard în comparaţie cu orice altă sursă de lumină. Indicele CRI al becurilor cu LED Philips este întotdeauna mai mare de 80, apropiat de valoarea soarelui, reflectând culorile în mod realist şi natural.

ECO - energie verde

Prin înlocuirea becurilor tradiţionale cu alternativa cu LED Philips, beneficiaţi de economii de energie semnificative şi imediate, contribuind în acelaşi timp la o un mediu înconjurător durabil.

 

 

Cu o durată de viaţă de până la 15.000 de ore, această lampă cu LED Philips vă va menţine atmosfera dorită pentru până la 15 ani. Nu este nevoie să aşteptaţi: Becurile cu LED Philips îşi dovedesc adevăratul nivel de luminozitate imediat după aprindere.Fabricat cu o formă familiară, acest bec cu LED oferă cele mai recente inovaţii, menţinând în acelaşi timp aspectul şi senzaţia conferite de un bec tradiţional