Tehnologie pentru o igienă completă

Ca parte a căutării continue de soluții pentru îmbunătățirea vieții oamenilor, Gewiss oferă o nouă gamă antibacteriană din seria Chorus, ideală pentru spitale, case de îngrijire rezidențiale, comunități, școli, săli de sport, hoteluri, birouri și restaurante. Un intreg de dispozitive și plăci fabricate din un tehnopolimer cu tratament antibacterian, conceput pentru a asigura igiena optima în locurile publice.

Efectul antibacterian

Efectul antibacterian se obține cu un aditiv special pe bază de ioni de argint (Tehnologia Biomaster), combinate cu tehnopolimerul. Acestea sunt potrivite pentru spațiile unde curățenia și igiena sunt o componentă esențială.

Eficacitatea tratamentului a fost dovedită prin analize de laborator în conformitate cu standardul ISO 22196. Principalele tulpini de specii bacteriene considerate cele mai reprezentative au fost studiate: Staphylococcus aureus (MRSA) și Escherichiacoli. Testele au arătat că procesul reduce creșterea bacteriană cu 99% în decurs de 24 de ore.

Te invităm pe site-ul nostru pentru a vedea produsele disponibile:

https://www.canpower.ro/shop/1gabonexxx09238/prize-si-intrerupatoare/prize-si-intrerupatoare-modulare/rame-decorative-aparataj-modular/gw16103ab-rama-one-3-module-ch-antibacterian/gewiss/

 

 

 

Luați legătura cu Can&Power