Transformă-ți biroul într-un birou inteligent!

Sprijiniți performanța angajaților, monitorizați unde se adună oamenii și creșteți optimizarea energiei cu software-ul Interact Office Signify și arhitectura de sistem. Ajutați angajații să găsească săli de întâlnire gratuite sau un spațiu de lucru disponibil, permițându-le să personalizeze iluminatul și să direcționeze personalul de curățenie către locurile de adunare. Utilizați statisticile privind ocuparea pentru a vedea unde și cum preferă oamenii să lucreze, deschizându-vă ochii asupra potențialului de economisire a energiei și a spațiului și a creșterii eficienței. Pur și simplu instalați iluminatul LED de la Philips cu senzori IoT încorporați și utilizați software-ul și informațiile Interact Office Signify pentru a crește eficiența clădirii și a optimiza spațiul pentru a crea un birou inteligent durabil.

Ce este posibil

Aplicațiile software Interact Office Signify sunt concepute special pentru a reuni sistemele de iluminat conectate și datele pe care acele sisteme le colectează cu celelalte soluții de birou inteligente.

Managementul luminii

Preluați controlul deplin asupra iluminatului biroului dintr-o clădire sau al întregului portofoliu de proprietate. Un tablou de bord oferă informații despre utilizarea luminii, astfel încât să puteți lua decizii bazate pe date pentru a optimiza iluminarea și a reduce costurile asociate.

Optimizarea energiei

Obțineți o înțelegere aprofundată a consumului de energie de iluminat în spațiul dumneavoastră de birou. Utilizați aceste informații pentru a îmbunătăți eficiența operațională și a reduce costurile.

Managementul scenei

Setați programe de iluminare sau programe de reglare a luminii pentru a furniza lumina potrivită la momentul potrivit, îmbunătățind confortul și performanța angajaților. Îmbunătățiți starea de bine prin sprijinirea controlului personalizat al luminii prin intermediul unei aplicații pentru telefonul inteligent.

Managementul spațiului

Capturați și analizați datele privind ocuparea clădirii pentru a înțelege cum este utilizat spațiul. Utilizați informațiile din date pentru a crea un spațiu de lucru care să vă satisfacă nevoile și să reduceți costurile imobiliare fără a compromite experiența angajaților.

Navigație interioară

Unde este exact cel mai apropiat spațiu de lucru sau sală de ședințe? Ce zici de aparatul de cafea? Sau biroul de asistență IT? Interact Office Signify utilizează infrastructura de iluminat și datele de ocupare în timp real pentru a vă ghida angajații oriunde trebuie să meargă. Navigarea interioară extrem de precisă, deschide o serie de aplicații suplimentare și îmbunătățește performanța și experiența angajaților.

Iluminare bio-adaptativă

Iluminatul bio-adaptativ Interact Office Signify vă ajută să obțineți tot ce este mai bun din cea mai mare investiție: oamenii dumneavoastră. Diferitele niveluri de intensitate a luminii și temperaturii de culoare pot susține bunăstarea, pot ajuta la energizarea personalului și la îmbunătățirea performanței prin susținerea ritmului circadian al corpului.

Monitorizarea mediului

Monitorizarea mediului Interact Office Signify vă permite să monitorizați și să gestionați de la distanță nivelul de temperatură și umiditate din birourile dumneavoastră și să optimizați condițiile pentru bunăstarea și confortul angajaților.

Managementul activelor de iluminat

Gestionați mai eficient întreținerea luminii instalației dumneavoastră. Diagnosticarea de la distanță permite întreținerea predictivă și reactivă rapidă planificată, în timp ce actualizările de firmware și software pot fi instalate automat.

Iți recomandăm sistemul pentru control de pe link-ul de mai jos:

https://www.canpower.ro/shop/1uealcnxxx00101/sisteme-control-iluminat/sisteme-pentru-control-iluminat-wireless/sistem-interact/interact-lcn1840-05-wireless-gateway-ia1-eu/philips/913701037703/

Pentru mai multe informații, poti lua legatura cu specialiștii nostri!

 

 

 

Luați legătura cu Can&Power