TRIO, o marcă germană pentru iluminat rezidențial

TRIO International GmbH, o companie fondată în Germania, s-a impus în cei 25 de ani de activitate de succes ca lider al specialiștilor pentru iluminatul decorativ al locuințelor. Produsele TRIO sunt apreciate de clienţi din peste 30 de ţări, pentru calitatea şi designul deosebit, dar şi pentru preţul lor accesibil.

TRIO iluminat interior

Iluminatul de acasă, confort și eficiență cu un consum redus de energie

Un control inteligent al iluminatului garantează nu numai eficienţă şi economie de energie, ci şi o adaptare la cerinţele individuale. În funcţie de situaţie, reglarea corectă a luminii garantează un confort al locuinţei şi atmosferă. O iluminare inteligentă poate însufleți casa sau locuinţa.

TRIO Smart Control oferă împreună cu CLC (collectiv light control) un control confortabil al luminii. Cu centrala HomeMatic sau cu un sistem Telecom Home-Base de la Qivicon, controlul luminii funcționează extrem de simplu prin aplicația pentru smartphone sau tabletă. Cu ajutorul unei telecomenzi manuale corpurile de iluminat pot fi oprite sau reglate. Instalările costisitoare, ca de exemplu înlocuirea întrerupătoarelor nu sunt necesare! Întrerupătoarele obișnuite rămân apte de funcționare.

Prin colaborarea cu HomeMatic, corpurile de iluminat controlate prin CLC sunt parte componentă a unei automatizări diverse a casei. Astfel sistemul oferă posibilitatea de a combina controlul luminii cu alte elemente, de exemplu jaluzele, încălzire precum și sisteme de securitate și alarmă.

TRIO iluminat interior

TRIO, calitate și design la un preț accesibil

Power Electric recomandă produsele TRIO, care vin la pachet cu tehnologia performantă şi competenţa vastă de specialitate, toate acestea servind unui singur scop: clienţi pe deplin mulţumiţi.

Pentru a vă familiariza cu întreaga gamă de produse, vă rugăm să accesați catalogul aici.

Contactaţi-ne şi profitaţi de preţurile speciale

Puteți consulta prețurile de listă din oferta CAN&POWER aici.

Pentru informații sau comenzi, reprezentanţii noştri de vânzări vă stau la dispoziţie de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00, la numărul: +40(0)31 403 07 00. Ne puteţi scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.