Un proiect de iluminat rezidenţial cu personalitate

Unul dintre ingredientele principale ale unui proiect de succes este deschiderea clientului către nou. Aşa a fost şi cazul ultimului nostru proiect rezidenţial, în care proprietarul şi-a dorit transformarea unui vechi atelier de sculptură într-o reşedinţă călduroasă şi modernă.

Urmărește povestea proiectului de la design la realitate

Echipa de lighting design Power Electric a propus soluţii personalizate de iluminat, care valorifică fiecare tip de spaţiu şi permit crearea unor scenarii de lumină în funcţie de momentele zilei.

Soluțiile de iluminat utilizate pentru living

 

Camera de zi are în general o multitudine de funcții: zonă de luat masa, zonă TV și relaxare, uneori chiar și zonă de birou. Toate aceste situații au nevoie de scenarii diferite de iluminare. În primul rând, ne-am dorit să asigurăm o bună iluminare generală, folosind sistemul de reflectoare pe șina, care dau un aspect contemporan întregului decor. Iluminarea pereților, iluminatul indirect și iluminatul decorativ adaugă o căldură suplimentară camerei. Scenariile de iluminat au fost personalizate de către client, în funcție de activitățile preferate.

Soluțiile de iluminat utilizate pentru dormitor

 

Dormitul, relaxarea sau cititul unei cărți, alegerea hainelor sunt doar câteva dintre acțiunile diferite care necesită setări specifice de iluminare. De asemenea, corpurile de iluminat au fost dispuse în așa fel încât să pună în valoare mobilierul prețios, în culori calde.

Soluțiile de iluminat utilizate pentru bucătărie

Iluminatul bucătăriei poate fi conceput în scenarii diferite pentru a un atinge doua obiective: o iluminare mai intensă în zona blatului de gătit și note mai calde în zona de servire a mesei pentru a oferi o atmosferă plăcută.

Soluțiile de iluminat utilizate pentru baie

 

Este foarte important să ținem cont de condițiile de umezeală din baie și, de aceea, este recomandată utilizarea soluțiilor de iluminare cu un indice IP adecvat. Poți asigura o iluminare generală optimă, combinată cu diverse scenarii, pentru a crea o experiență de tip SPA chiar la tine acasă.

Soluțiile de iluminat utilizate pentru hol

 

Când spațiile sunt ample, este important controlul din puncte diferite. De exemplu, ne-am asigurat ca iluminatul din hol și de pe scară să poată fi controlat separat. Utilizarea aceluiași tip de iluminat în hol și în zonele de locuit învecinate vor crea un sentiment de uniformitate. Poți să combini soluțiile de iluminat cu un senzor de mișcare pentru e economisi energie.

Soluțiile de iluminat utilizate pentru camera copilului

 

Camera unui copil este o adevărată provocare, deoarece este un spațiu de relaxare, de dormit, de studiu și de joacă, în același timp. În cazul unui adolescent, această cameră este un spațiu foarte personal, și, de aceea, exigențele cresc. Este important ca beneficiarul sa fie implicat in alegerea soluțiilor și personalizare scenariilor.

Soluțiile de iluminat utilizate pentru mansardă

Mansarda este un spațiu care poate fi utilizat pentru găzduirea oaspeților, dar are și acea notă romantică prin care devine de multe ori un loc de refugiu și introspecție. De aceea, am recurs la un joc între iluminatul de accent și lumina naturală, menit să pună în valoare arhitectura simplă și elegantă a vechiului pod.

Referințe din partea beneficiarului

,,Referitor la colaborare, doresc să menționez faptul că am fost pe deplin mulțumită de cum au decurs lucrurile în colaborarea cu reprezentații CAN&POWER. Doamna Camelia Bădoi este un expert desăvârșit care, nu numai că a înțeles exact ce ne-am dorit de la sistemul de iluminat, dar a venit cu multe soluții acolo unde nouă ne era greu să luăm o decizie. Am primit tot suportul necesar cu deosebită promptitudine și cu mult profesionalism. Vă voi recomanda cu drag ori de câte ori mi se va ivi ocazia. ”