Noile game LED de la Zumtobel

Power Electric recomandă noile game LED Zumtobel, cu o varietate de corpuri moderne și montaj modular, care asigură flexibilitate în instalare și modificarea proiectelor.

Ledurile NIGHTSIGHT – o transformare a spațiilor publice

Ledurile NIGHTSIGHT reprezintă o transformarea a spațiilor publice animate. Această gamă de corpuri de iluminat de exterior oferă atât siguranță pe străzi și trotuatre, cât și o atmosferă primitoare, care a încurajează interacțiunea socială.

Zumtobel highlights

Utilizarea concentrată a luminii și umbrelor, precum și combinația planurilor luminoase verticale și orizontale permite crearea de scenarii diferențiate. În acest fel, lumina devine un instrument de construcție a unor spații urbane atractive, evoluate și pline de viață.

Zumtobel highlights

Gama ONDARIA – corpuri de iluminat cu absorbție acustică

Sistemul de iluminat ONDARIA este optimizat pentru a răspunde cerințelor birourilor contemporane de tip spațiu deschis sau cu aspect industrial.

Zumtobel highlights

Supradimensionate dar elegante, aceste corpuri de iluminat completează arhitectura interioară, creează o atmosferă plăcută de lucru și asigură absorbție excelentă a sunetului.

Zumtobel highlights

Gama ARCOS – artă prin lumină

Introducerea reflectorului clasic ARCOS pentru iluminatul vertical marchează începutul unei noi ere a designului. Acest produs îmbină perfect aspectul minimalist al unui reflector cu proprietăți remarcabile de iluminare a pereților, încorporând o lentilă specială care utilizează pe deplin tehnologia brevetată și patentată de Zumtobel.

Zumtobel highlights

Obiectele dintr-o încăpere pot fi iluminate pe verticală cu o uniformitate maximă și o randare excelentă a culorilor. Gama reflectoarelor ARCOS oferă deci o soluție ideală pentru punerea în valoare a unor produs variate.

Gama SUPERSYSTEM – emoție prin lumină

Acest instrument multifuncțional LED are toate calitățile necesare pentru a îndeplini numeroase sarcini de iluminat în domeniile prezentării și vânzărilor, artei și culturii, hotelurilor și centrelor wellness. Zumtobel highlights

Designul delicat, miniaturizarea riguroasă și flexibilitatea caracterizează această familie extinsă de produse.

Zumtobel highlights

Pentru informații sau comenzi, reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00, la numărul: +40(0)31 403 07 00. Ne puteți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro