Calendar evenimente Power Electric

Power Electric împreună cu partenerii săi organizează în perioada următoare o serie de evenimente dedicate ultimelor tendințe în iluminat.

18 octombrie 2017 – Soluții de iluminat pentru interior

În luna octombrie organizăm un nou seminar dedicat pasionaților de arta iluminatului, organizat cu sprijinul Artemide. Vă invităm să descoperiți o colecție emblematică pentru designul italian, alături de specialștii noștri în iluminat. Corpurile de iluminat Artemide se diferențiază prin calitatea materialelor folosite și relația dintre om, lumină și mediu.
Evenimentul va avea loc în showroom Power Electric, Str. Preciziei nr. 32, sector 6, București. Va susține prezentarea din partea Artemide, Dl. Riccardo Sironi, Area Director, East Europe & Russia.

Evenimente trecute

28 septembrie 2017 – Soluții de iluminat pentru spații comerciale, hoteluri și restaurante

Power Electric și Philips Lighting România au organizat seminarul ”Soluții de iluminat pentru spații comerciale, hoteluri și restaurante”. În cadrul acestui eveniment au susținut prezentări Mirel Jarnea, Business Development Manager, Retail & Hospitality Segment CEE, Philips Lighting România și Ciprian Viscopoleanu, Senior Project Manager, Power Electric.
De asemenea, invitații au avut ocazia de a participa la sesiuni demonstrative susținute de specialiști în iluminat, în cadrul cărora au fost testate scenarii de iluminat pentru aplicații de diverse (modă, cafenele, expunere produse alimentare)
.
Galerie foto

11 Septembrie – Caravana Gewiss

Power Electric a fost gazda caravanei GEWISS Lighting Solutions Tour, care a străbătut Europa. Specialiştii în iluminat de la Gewiss au organizat training-uri, sesiuni demo şi au oferit consultanţă în iluminat.
Participanții au avut ocazia să se alăture comunităţii internaţionale a profesioniştilor Gewiss, prin intermediul Social Wall-ului exclusiv, prin intermediul căruia au putut să împărtăşească experienţele personale. De asemenea au primit și un cadou surpriză la finalul evenimentului. Galerie foto

7 Septembrie – Seara Arhitecților

Power Electric și Chairry au organizat acest eveniment într-un edificiu cu valoare istorică deosebită: Casa Mincu.
În cadrul unui grup restrâns de arhitecți și specialiști din domeniul construcțiilor s-au purtat dezbateri pe diverse teme actuale, proiecte în derulare, provocări. Galerie foto

În cazul în care sunteți interesat  vă rugăm să ne contactați la adresa marketing@canpower.ro sau la numărul de telefon
(+4) 031 40 30 743.