Eveniment GEWISS Lighting Solutions Tour

În data de 11 septembrie 2017, Power Electric va fi gazda caravanei GEWISS Lighting Solutions Tour, care a străbătut Europa şi îşi începe luna aceasta traseul în România. Specialiştii în iluminat de la Gewiss vor organiza training-uri, sesiuni demo şi vă vor oferi consultanţă în iluminat.
.
 GEWISS Lighting Solutions Tour

Programul evenimentului

Evenimentul va avea loc în data de 11 septembrie 2017, la sediul Power Electric, Str. Preciziei nr. 32, sector 6, Bucureşti, în intervalul 10:00-16:00. Prezentările vor fi organizate în 4 sesiuni:
10:00 – 11:00
11:30 – 12:30
13:30 – 14:30
15:00 – 16:00

Veţi avea ocazia să vă alăturaţi comunităţii internaţionale a profesioniştilor Gewiss, prin intermediul Social Wall-ului exclusiv, canal social în care puteţi să vă împărtăşiţi experienţele. De asemenea, un cadou surpriză vă aşteaptă la finalul evenimentului.

Experimentează inovația LED

Soluțiile în iluminat cu LED de la Gewiss și specialiștii în iluminat se vor întâlni în cadrul proiectului GEWISS Lighting Solutions Tour. Instalatorii, inginerii și designerii vor putea descoperi produsele Smart [3], Smart [4] 2.0, Street [O3] și Road [5], protagoniști ai acestei călătorii, grație unei experiențe directe. Participanții vor avea ocazia să descopere caracteristicile și potențialul soluțiilor LED  de la Gewiss, asistați de specialiștii în iluminat de la Gewiss cu analize, comparații și sfaturi în domeniu.

Produsele Gewiss vor fi instalate și transportate în Motorhome, o casă în mișcare care va fi găzduită la sediul Power Electric.
 GEWISS Lighting Solutions Tour

Calendar evenimente Power Electric

În cazul în care doriți să participați la seminariile Power Electric dedicate ultimelor tendințe în iluminat, vă rugăm să ne contactați la adresa marketing@canpower.ro sau la numărul de telefon (+4) 031 40 30 743. În perioada următoare avem programate următoarele evenimente:

  • 28 septembrie 2017, Soluții de iluminat pentru spații comerciale, hoteluri și restaurante, organizat în parteneriat cu Philips Lighting România
  • 18 octombrie 2017, Soluții de iluminat pentru interior, organizat în parteneriat cu Artemide.