O nouă campanie Philips, cu premii garantate!

În perioada 20 Februarie – 31 Mai 2017, Power Electric și Philips Lighting România desfășoară o nouă campanie promoțională cu premii foarte atractive!
Tot ce aveți de făcut este să achizionați de la Power Electric produse LED Philips și Pila participante la campanie și să vă alegeți premiul, în funcție de valoarea achiziției efectuată în perioada promoției.

Ce surse și corpuri de iluminat sunt incluse în campanie?

Surse de iluminat Philips LED

Acest tip de surse poate fi încorporat în aproape orice corp de iluminat, obiect, suprafață sau aplicație și asigură o lumină care își poate schimba culoarea și intesitatea. Sursa LED Philips este printre puținele produse disponibile în piață care își păstrează intensitatea luminoasă optimă pe tot parcursul funcționării, asigurând totodată consistența culorii și uniformitatea acesteia.  Becurile cu LED asigură instantaneu o lumină albă caldă. Acest lucru asigură calitatea perfectă a luminii, care creează o atmosferă plăcută și confortabilă, reducând în același timp considerabil consumul de energie electrică.

Surse de iluminat PILA LED

Această gamă este special creată pentru aplicațiile simple și variate, oferind o lumină de calitate la un preț competitiv. Sursele de iluminat Pila LED au o durată mare de viață și asigură o economie semnificativă a consumului de energie.

Corpuri de iluminat profesionale Philips LEDINAIRE

Ledinaire păstrează lucrurile la un nivel simplu, dar propune în același timp o selecţie variată de soluţii esenţiale de iluminat cu LED. Aceste produse reprezintă cea mai potrivită soluție de iluminat cu LED: un design modern, lumină de cea mai înaltă calitate și nu în ultimul rând, fiabilitate și eficiență energetică. Toate acestea la un preț accesibil, obținut și printr-un efort de simplificare a ambalajului și de optimizare a serviciilor logistice.

 

• LED-uri cu consum redus de energie, la cel mai  bun raport calitate-preț
• soluții de iluminat complete, concepute simplu pentru a fi durabile
• componente de înaltă calitate
• fiabilitate excelentă și întreținere facilă
• lumină plăcută, difuză

Broșura Ledinaire

 

Premii

Alegeți unul dintre premiile următoare, în funcție de valorile acumulate în perioada promoției, la achiziția produselor participante:

Niciun participant nu va putea obține mai mult de 6 (șase) premii, câte unul din fiecare categorie, indiferent de valoarea cumulată a achizițiilor din perioada de derulare a campaniei.

Cum intrați în posesia premiului

Pentru a intra in posesia premiului, completați formularul de înregistrare și îl trimiteți către Philips Lighting România alături de copii ale facturilor. Pentru detalii suplimentare, reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00, la numărul: +40(0)31 403 07 00. Ne puteți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.

Regulamentul campaniei promoționale este disponibil aici.