Domo Center, un panou electric de ultimă generație

GEWISS a creat DOMO CENTER, un panou electric inovator care integrează dispozitivele pentru controlul și distribuția energiei electrice, domotică, multimedia și siguranță.

Un panou electric ușor de integrat în orice design

DOMO CENTER se distinge printr-un nivel ridicat de capacitate modulară și integrare estetică excelentă cu mobilierul interior. Cu o proeminență de numai 25 mm, poate fi plasat în orice încăpere, ceea ce oferă și accesibilitate crescută. Îl putem instala fie în hol, cu ușa mascată de oglindă sau chiar în living, dacă alegem varianta estetică de exterior cu tablou. Atenția la stil, combinată cu elemente de personalizare a designului, face ca DOMO CENTER să devină un produs unic, care adaugă o notă de personalitate, design și tehnologie pentru spații rezidențiale și comerciale.

DOMO CENTER definește un nou standard pentru centralizarea și raționalizarea sistemului electric. Este o soluție inovatoare pentru a facilita integrarea atât a serviciilor avansate cât și a serviciilor tradiționale, într-un singur produs. DOMO CENTER este disponibil în două variante cu înălțimi diferite, 210 și 240 cm și în versiuni multiple. De la finisarea elegantă sub forma unei oglinzi până la versiunea cu panou pentru control și supraveghere domotică, cu sau fără ușă din sticlă integrată.

 

Chorus – Gama rezidențială de prize, întrerupătoare și rame de la GEWISS

DOMO CENTER oferă soluții versatile care pot fi configurate pentru a se potrivi contextului și nevoilor specifice fiecărei încăperi, îndeplinind funcția de panou electric general pentru un etaj  sau întreaga locuință. Liniile și finisajele personalizate ale DOMO CENTER se îmbină perfect cu designul gamei rezidențiale CHORUS: o continuitate a stilului care face DOMO CENTER o soluție capabilă să adauge un plus de eleganță designul existent.

Ușor de instalat, cu un design modern, elegant și rafinat: DOMO CENTER îmbină sistemul de management intern cu decorul casei dumneavoastră.

Domo Center un panou electric inovator

Cu forme simple, profile uşoare, Chorus ONE  este o ramă tinerească, informală, adecvată pentru orice mediu, cu un caracter modular, care satisface cele mai diverse cerinţe de instalare.

Chorus este sistemul domotic care oferă soluții de ultimă oră pentru gestionarea inteligentă și controlul locuințelor și clădirilor. Un sistem modern și elegant, născut din designul italian și dorința de a îmbogăți viața cotidiană, cu funcționalități care oferă în siguranță și confort, împreună cu economii de energie sporite.

e-Shop Power Electric – peste 500 de modele de rame decorative GEWISS

Acum puteți găsi o gamă completă de prize și întrerupătoare modulare GEWISS în e-Shop Power Electric .

Un ansamblu complet include doză, suport, aparataj modular și ramă decorativă.

Modalități de asamblare ale gamei Chorus.