Philips Hue, sistemul tău de iluminat wireless

Sistemul de iluminat Philips Hue este foarte ușor de utilizat: îl instalezi, descarci aplicația și îl pornești. Controlezi iluminatul din casa ta, chiar dacă ești acasă sau nu.
Joacă-te cu lumina și alege dintre 16 milioane de culori în aplicaţia Hue pentru a potrivi lumina cu starea ta. Folosește o fotografie preferată și retrăiește acel moment special cu nuanțele de lumină alese. Salvează-ţi setările personale de lumină și amintește-ţi de ele oricând dorești, printr-o singură atingere.
,

Colorează-ți lumea cu lumină!

De la culorile pure ale dimineții, la nuanţele aurii ale copacilor toamna, kiturile Philips Friends of hue Bloom îţi permit să creezi acasă un iluminat în funcţie de starea ta de spirit, cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei.
Controlează direct luminile Philips Hue cu variatorul wireless. Poţi aprinde şi stinge luminile, poţi comuta între patru reţete diferite de lumină şi poţi diminua intensitatea până la setarea dorită.

Philips Hue este uşor de instalat şi de utilizat

Setul de start este format din Bridge și două sau trei becuri. Poți să downloadezi aplicația pe orice telefon mobil sau tabletă care utilizează iOS sau Android. Este tot ce ai nevoie pentru a-ți începe aventura cu Hue. Ușor de instalat și de utilizat!

Bridge-ul este inima sistemului  Philips Hue si reprezintă efectiv conexiunea între aplicaţie şi becuri. Este un dispozitiv legat la rețeaua wi-fi prin router şi poate conecta simultan până la 50 de becuri.
Bridge-ul conectează, de asemenea, sistemul cu lumea exterioară. Cu ajutorul lui poţi controla luminile de la distanţă sau le poți conecta la restul rețelei, la fluxurile de notificări sau chiar la propria căsuţă poştală electronică.
Hue

Descoperă noua aplicaţie Philips Hue. Foloseşte aplicaţia pentru a schimba culorile, luminozitatea, funcţiile, orice.

Controlează becurile individual sau simultan. Găseşte intensitatea şi tonul de alb potrivite pentru activitatea ta. Alege tonul perfect potrivit momentului. Sau selectează o culoare dintr-o fotografie şi recreaz-o în camera ta.
Power Electric recomandă produsele Philips Hue pentru un control inteligent al iluminatului, eficiență şi economie de energie, dar și o adaptare extrem de comodă la necesităţile individuale.

Contactează-ne și profită de oferta Philips Hue

Poți comanda aceste produse de pe site-ul canpower.ro/shop. Un ghid util despre gama Philips Hue despre becuri si pachete de start și alte informații găsiți și aici. Pentru informații sau comenzi, reprezentanții noștri de vânzări îți stau la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 08:00 – 17:00, la numărul: +40(0)31 403 07 00.

Ne poți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.