Produse accesibile pentru iluminatul de siguranta

Un sistem de iluminat de siguranta presupune semnalizarea corespunzătoare a căilor de evacuare, astfel încât oamenii să poată părăsi clădirea și a fi în afara oricărui pericol în cel mai scurt timp posibil. Specialiştii Power Electric vă pot oferi consilierea necesară în legătură cu amplasarea şi nivelul minim de iluminare prevăzut de legislaţia în vigoare.

Important, în proiectarea sistemelor de iluminat de siguranță:

Se vor instala aparate de iluminat în locații obligatorii, pentru a acoperi riscurile specifice și/sau pentru a evidenția echipamentele de siguranță și indicatoarele de securitate. Acestea vor acționa ca semnale luminoase peste acele părți ale căii de evacuare care, în condițiile unui nivel scăzut de iluminare, ar crește riscul de accidentare, blocaj sau dificultăți în utilizarea echipamentelor de intervenție la incendiu.

Locațiile critice sunt: la fiecare ieșire de urgență (interioară/exterioară), la toate căile de evacuare, la fiecare schimbare de direcție, lângă punctele de prim ajutor, la fiecare schimbare de nivel, la fiecare intersecție de coridoare și lângă echipamente de intervenție incendiu.

O soluţie accesibilă şi rapidă o reprezintă produsele EATON, deoarece corespund ultimelor normative UE.

VIA 8 LED

iluminat de siguranta

Stilul contemporan și materiale de înaltă calitate se combină perfect pentru a da naștere noii game VIA8 de corpuri de iluminat de urgență cu LED-uri. Piesele turnate prin injecție ajută la reducerea greutății și oferă un aspect deosebit, sculptat, potrivit pentru o gamă largă de clădiri comerciale, cum ar fi birouri, spitale, hoteluri și alte interioare de agrement sau ospitalitate. VIA8 beneficiază, de asemenea, de un design modern, fără rame, al panoului legendelor, care oferă o distanță maximă de vizionare de 24 metri. Banda LED cu durată lungă de viață asigură o iluminare uniformă excelentă a legendei ce corespunde confortabil cerințelor EN1838. VIA8 are o sursă LED cu o durată de viață de 50.000 de ore, asigurând funcționarea fiabilă și minimizând costurile de întreținere la fața locului. Fișă tehnică

Halo-Pack 2 LED

Halo-Pack 2 este un corp destinat soluţiilor de iluminat antipanică LED cu baterie locală (self-contained), oferind o iluminare de siguranţă conform standardelor. Aceasta soluţie este o alternativă mai confortabilă la soluţia clasică cu kit electroinvertor. Ideal pentru birouri şi clădiri comerciale, pentru care estetica şi fiabilitatea au o importanţă primordială, Halo-Pack 2 conferă vizibilitate de până la 12,5m şi un aspect care se integrează discret în diverse variante de design.
Fișă tehnică

Pentru informații sau comenzi, reprezentanții noștri de vânzări vă stau la dispoziție de luni până vineri, in intervalul 08:00 – 17:00, la numărul: +40(0)31 403 07 00. Ne puteți scrie la adresa: vanzari@canpower.ro.