Compania noastră vă poate oferi sisteme de însoţitori electrici de cea mai bună calitate pentru topirea zăpezii și degivrare pentru aplicaţii industriale, comerciale și rezidenţiale.

Degivrarea

Degivrarea se referă la multitudinea de tehnici care duc la topirea zăpezii și gheții, cât și la prevenirea îngheţului fluidelor. Este un domeniu tehnic vast, care are aplicaţii diverse, de la industria aeronautică – prevenirea formării unui strat de gheaţă pe elicele și aripile avioanelor – până la reţeaua subţire de rezistenţe a lunetei mașinii dumneavoastră, atât de utilă în iernile umede. Atunci când conductele sunt expuse la temperaturi sub zero grade se pot sparge, cu consecinţe considerabile. Sistemul DEVI – Danfoss de protecţie la îngheţ previne îngheţarea conductelor de apă, tubulaturilor principale de incendiu și sistemelor de stropire din conducte de plastic și metal.

Zăpada și gheaţa pot crea suprafeţe alunecoase, care pot cauza daune persoanelor și vehiculelor. De la rampe de acces pentru parcarea mașinilor și zone de încărcare, la trotuare publice și rute de evacuare de urgenţă, sistemele de degivrare oferite de noi topesc gheaţa și zăpada și oferă o suprafaţă sigură. Una dintre cele mai bune soluții pentru aceste probleme sunt sistemele de degivrare.

În general, sistemele de degivrare pentru exterior constau în reţele de cabluri electrice încalzitoare, așezate sub suprafeţele care se doresc dezgheţate și protejate de straturile de zăpadă, de la trepte, rampe auto și alei, până la jgheaburi de apă și acoperișuri. Reţelele respective pot fi instalate în ciment, nisip, șapă și pot fi acoperite cu ciment, pavaj, gresie – practic cu orice material folosit pentru suprafeţele exterioare.

Topirea și reîngheţarea zăpezii poate deteriora acoperișurile și jgheaburile. Ţurţurii grei pot cădea și cauza leziuni. Sistemul DEVI – Danfoss topește zăpada și gheaţa din jgheaburi înainte de formarea acestora. Acesta asigură o cale de evacuare continuă pentru gheaţa și zăpada topită prin jgheab și conducta de evacuare.

degivrare

Pe timpul iernii, atunci când sistemul funcționează, pardoseala este caldă, dând o senzație foarte plăcută. Astfel, în cazul în care aveți copii care merg de-a bușilea, care preferă să se joace pe pardoseală, sau animale de companie care petrec majoritatea timpului la nivelul pardoselii, nu va trebui să vă mai faceți griji că rămân în contact cu gresia rece.

degivrare