Echipa noastră vă pune la dispoziție atât sistemul inteligent de management al clădirilor cât și o soluție necesară pentru proiectarea sistemelor KNX.

Acesta vă oferă mai mult confort și mai multă siguranţă, în timp ce pe termen lung energia este semnificativ redusă.

Prin controlul și monitorizarea tuturor componentelor implicate, cel mai utilizat standard pentru sistemele electronice de automatizare vă oferă soluţiile potrivite dacă vorbim de controlul luminilor, jaluzelelor, încălzirii sau ventilaţiei, de acasă sau de la distanţă.

 Proiectarea KNX

Proiectarea KNX- knx - project management

Proiectarea KNX devine din ce în ce mai atractivă având în vedere milioanele de sisteme care au fost instalate cu succes în Europa, Asia și America.

Prin proiectarea KNX (sistem inteligent de automatizare a instalațiilor electrice și de control de la distanță care facilitează condițiile de viață şi de muncă) puteți beneficia de costuri reduse ale instalației. Condiția pentru a opta pentru un astfel de sistem se face încă din faza incipientă, faza de planificare.

 

 

Proiectarea KNX este primul sistem global standardizat pentru conectarea inteligentă a instalaţiilor pentru automatizarea clădirilor şi caselor (standardele EN50090 şi ISO/IBC14543). Peste 100 milioane de produse KNX sunt folosite în mii de clădiri din lumea întreagă. KNX este o platformă de sistem bine definită la care sunt compatibile componentele tuturor producătorilor certificaţi, având un singur soft unificat pentru planificarea, implementarea şi punerea în funcţiune a proiectului.

Casa inteligentă: o experiență unică

Cu un singur gest, puteți crea ambientul ideal în propria casă: reglați intensitatea luminii, coborâți jaluzelele, reglați temperatura și porniți televizorul. Sistemul domotic CHORUS de la GEWISS este soluția ideală pentru orice spațiu rezidențial. CHORUS îmbină perfect inovațiile tehnice cu inconfundabilul stil al design-ului italian. Ușor de utilizat, oferă un control al locuinței, atât local, prin diverse variante de butoane și panouri de control, cât și de la distanță, prin tabletă sau smartphone.

sc_gewiss

Costuri reduse cu 30%

La prima vedere, ar părea că o instalaţie KNX costă mai mult decât una obişnuită dar un investitor cu experienţă trebuie să ia în calcul costurile pentru întregul ciclu de viaţă al produsului. În faza de planificare şi construcţie, costurile iniţiale sunt mai mari datorită funcţionalităţii mult crescute a sistemului.

Când se iau însă în calcul toate costurile, impresia iniţială este răsturnată complet: KNX este în final o soluţie cu până la 30% mai ieftină decât instalaţiile convenţionale.