e-Shop Power Electric – Sisteme de încălzire și degivrare

Sisteme de încălzire electrică în pardoseală

Ȋncălzirea în pardoseală asigură un maxim de confort acolo unde vă doriţi, fără deranj şi fără a creşte costurile încălzirii locuinţei deoarece sistemul principal va fi mai puţin solicitat.

Sistemul de încălzire electrică în pardoseală DEVI poate fi folosit şi ca sursă complementară de încălzire. Ȋn cazul în care optaţi pentru un sistem tradiţional de încălzire al imobilului, dacă doriţi un confort termic suplimentar la picioare, sistemul se montează acolo unde pardoseala este rece şi crează disconfort: în băi, în bucătărie, în living sau sufragerie, în holuri, terase sau balcoane închise.

Ȋncălzirea electrică  prin pardoseală DEVI distribuie uniform căldura în încăpere şi asigură o căldură plăcută la nivelul picioarelor, al corpului şi al capului. Ȋn general se poate spune că în cazul încălzirii prin pardoseală temperatura încăperii poate fi setată cu 20C mai puţin fața de cea setată in cazul sistemelor clasice de încălzire, fără a afecta confortul termic resimţit. Termostatele electronice Devi cu senzori de podea asigură controlul exact al sistemului de încălzire prin pardoseală.

Sisteme degivrare căi de acces

Degivrarea este un proces de înlăturare a straturilor de chiciură sau gheaţă formate pe anumite suprafeţe pe timp de iarnă sau când temperatura este scazută.

incalzire in pardoseala - DEVI - Power Electric

Eliminarea straturilor de gheaţă sau a mormanelor de zăpadă se poate realiza fara efort cu ajutorul sistemelor profesioniste de degivrare deoarece ele înlătură posibilitatea depunerii zăpezii şi gheţii, având astfel şi un rol protector. Aceste sisteme pot fi aplicate pentru degivrarea aleilor, degivrarea rampelor auto şi a treptelor, dar şi pentru degivrarea jgheaburilor, acoperişurilor, burlanelor şi conductelor şi chiar a zonelor cu iarbă.

covoras incalzire podea - Devi - degivrare

Degivrarea corectă a suprafeţelor este un proces vital, nu numai raportat la suprafeţe largi şi intens circulate, cum sunt şoselele şi spaţiile publice. Majoritatea accidentelor din timpul iernii se petrec în jurul casei. Unele statistici arată că în România între 55% și 75% din fracturi sunt cauzate de alunecarile pe gheaţă, în special în cazul persoanelor vârstnice. Instalarea unui astfel de sistem asigură o mai mare libertate de mişcare pe timp de iarnă şi conferă o binemeritată protecţie pentru toţi membrii familiei.