Iluminatul cu proiectoare, în aplicațiile pentru terenurile de sport îndeplinește multe funcţii, atât din punct de vedere estetic cât și funcţional.

Acesta poate produce efecte spectaculoase pe ariile sportive astfel încât entuziasmul jucătorilor cât și cel al spectatorilor este stimulat.

iluminat divertisment - exterior - profesional - stadioaneUna dintre cele mai spectaculoase aplicatii este cea pentru arenele sportive moderne. Aici iluminatul cu proiectoare trebuie să ofere o calitate deosebită a luminii astfel încât să răspundă nevoilor staţiilor de televiziune și companiilor de publicitate. Lumina trebuie să aibă un indice de redare a culorilor foarte ridicat și în plus corpul de iluminat trebuie să fie compatibil cu arhitectura stadionului. Și nu în ultimul rând iluminatul stadioanelor în zilele noastre trebuie să prevină orbirea spectatorilor și a jucătorilor.

Iluminatul de calitate pentru terenurile sportive, reușește iluminarea terenului unde se desfășoară activitatea, fără a deranja ochii persoanelor aflate pe teren.