Sistemele de iluminat prezente în hoteluri și magazine sunt soluții foarte complexe, generate de proiecte cu adevărat ingenioase.

Hotelurile necesită iluminare non-stop pe holuri și coridoare sau la recepție. Totuși, iluminatul trebuie să fie de asemenea adaptabil, capabil să creeze o senzație plăcută, pentru a face oaspetele să se simtă binevenit și în siguranță.

hoteluri -iluminat hotel - iluminat profesional - Iluminat Led

Soluţiile cu LED pot face oaspeții să se simtă confortabil, ca acasă. Și fac acest lucru asigurând reduceri considerabile de cheltuieli cu întreținerea și energia. Soluţiile cu LED pot crea o paletă mereu schimbătoare de stări sufletești, fiecare adaptată pentru un moment specific, pentru un scop specific.

Și la fel de important pentru utilizatori este faptul că aceste sisteme necesită întreținere redusă, astfel scăzând și mai mult costurile pe termen lung.

 

Magazine

Ȋn zilele noastre cumpărătorii sunt din ce în ce mai pretenţioşi. Ei îşi doresc atunci când fac cumpărături, libertatea de a se bucura de o experinţă deosebită şi flexibilitatea de a alege ceea ce corespunde preferinţelor lor.

magazine - iluminat magazin - iluminat Led - iluminat scafe

Pe piaţa magazinelor, unde concurenţa este deosebit de puternică, iluminatul joacă un rol foarte important în derularea unei afaceri de success, prin atragerea cumpărătorilor şi crearea unui ambient ce-i determină să cumpere mai mult. Una dintre cele mai mari provocări pe care o au proprietarii de magazine în zilele noastre este aceea de a expune marfa în aşa fel încât aceasta să capteze atenţia consumatorului. Ȋn orice tip de magazin de la galerii de modă, farmacii, magazine universale până la centrele comerciale mari, showroom-uri  de maşini şi magazine de tipul Do It Yourself (DIY) soluţiile noastre sunt menite să răspundă cerinţelor tot mai variate ale consumatorilor de astăzi.

hoteluri si magazine -iluminat magazin - benzi led - scafe - lumina de accent

Pentru a putea realiza sisteme de iluminat pentru hoteluri și magazine, care să atragă şi să inspire clienții, ne concentrăm permanent asupra celor ce beneficiază de soluţiile noastre. Astfel, înţelegând efectul pe care iluminatul îl are asupra oamenilor, colaborăm permanent cu clienţii noştrii pentru a proiecta sisteme de iluminat care să asigure o atmosferă dinamică şi plăcută şi care să încurajeze cumpărătorii să petreacă mai mult timp în magazine.

Magazin