Alegerea iluminatului potrivit este esenţială. Power Electric oferă o gamă de soluţii de iluminat şi servicii de consultanţă ce permit creşterea eficienţei operaţionale prin îmbunătăţirea mediului de lucru.

Ȋn ritmul dezvoltării structurilor de tip hale mari cum ar fi centrele de distribuţie, depozitele pentru grupaje, şi depozitele locale de distribuţie, decizia referitoare la sistemul de iluminat este de cele mai multe ori elemental cheie în obţinerea rezultatelor optime şi în scăderea costurilor. Iluminatul are o influenţă majoră asupra performanţelor şi eficienţei celor care îşi desfăşoară activitatea în industrie. Din punct de vedere funcţional are un efect direct asupra performanţelor vizuale ale muncitorilor. Din punct de vedere personal, are un efect indirect asupra stării de spirit generale a acestora. Ȋn amândouă cazurile influenţează direct productivitatea muncii.

iluminat depozit - corpuri inaltimi mari - industrial

Ȋn aplicaţii de tipul depozitelor cu plafon înalt, cu spaţiu deschis sau cu rafturi pentru stocarea produselor , soluţiile noastre asigură condiţiile optime de muncă, sigure şi eficiente. Eficienţa de operare este îmbunătăţită şi mai mult prin utilizarea sistemelor de control al iluminatului.

Ȋn halele industriale cu plafon la mai mult de 9m înălţime, corpurile de iluminat pentru plafoane înalte, cu lămpi de tip HID, permit realizarea unui iluminat eficient.

iluminat zona productie - depozite - iluminat hala inalta

 

Indiferent de evoluţia activităţilor desfăşurate de clienţii noştrii dorim să rămânem aproape de ei cu soluţii inovatoare care să reducă atât costurile de instalare cât şi de utilizare.