e-Shop Power Electric – Aparataj și componente iluminat

Fiecare lampă pentru funcţionarea căreia este necesar un aparataj este testată înainte de lansarea întregului sistem. Toate acestea sunt necesare pentru a obţine o performanţă optimă.

aparataj vossloh - balast electromagnetic - bobine - droser electromagnetic

Balasturile electromagnetice sunt produse pe linii de asamblare cu un înalt nivel de mecanizare pentru a asigura o calitate constantă și foarte bună. Acestea sunt disponibile în variante cu diferiţi indici de Eficienţă Energetică pentru diferite tipuri de aplicaţii. Pentru anumite tipuri de surse pot fi utilizate versiuni mai mici, în combinaţie cu temperatura ambientală de1300C, aceasta permiţând mai multă libertate în proiectare.

 

                     Starterele sunt componente suplimentare necesare aprinderii lămpii.

Aparataj - Philips - starter - Power Electric Acestea nu conţin material radioactiv şi ajută la preîncălzirea controlată a filamentelor sursei fapt ce duce la o durată de viaţă mai mare a sursei de iluminat.

De asemenea ajută la aprinderea rapidă a lămpii.

 

 

Balasturile electronice sunt utilizate din ce în ce mai mult pentru operarea surselor de iluminat fluorescente, înlocuind astfel combinaţia balast electromagnetic – starter. Această modificare are loc datorită beneficiilor importante pe care balasturile electronice și aparatajul electronic în general le oferă:

Aparataj electronic drosere - balasturi - grupuri electronice - Philips - Vossloh - Osram - Power Electric

  • Economie de energie
  • Durată de viaţă extinsă a sursei
  • Confort
  • Reglabil