Fie că este vorba despre o clădire nouă sau despre renovarea unui spațiu existent, clienții doresc soluții de iluminat performante ce oferă o lumină de calitate, economii substanțiale ale costurilor energetice și de mentenanță.

Corpurile de iluminat de interior oferă combinația ideală între designul elegant și performanțele optime atât pentru aplicațiile generale cât și cele de uz general.

 

 

e-Shop POWER ELECTRIC – Corpuri de iluminat rezidențial

Power Electric oferă o gamă completă de corpuri de iluminat de interior ce combină designul revoluționar si cu iluminatul dinamic. Iluminatul dinamic aduce lumina naturală în interior. Prin schimbările continue ale luminozității și căldurii, aceasta crează o lumină naturală, stimulatoare care ne sporeste senzația de confort. O soluție flexibilă care poate fi adaptată la diferite medii interioare. POWER ELECTRIC - ILUMINAT INTERIOR

Casa este locul unde familiile se adună, se relaxează și primesc musafiri. Iluminatul necesar locuinței trebuie să fie flexibil și ușor de utilizat pentru a permite ajustarea în funcție de folosirea acestuia pe parcursul zilei.

Cu un iluminat exterior potrivit vă puteţi transforma grădina într-un loc primitor unde puteţi lenevi ore în şir. O gamă de lămpi de perete, piedestale de iluminat, stâlpi de iluminat şi spoturi vă oferă soluţiile de iluminat potrivite pentru necesităţile dvs. Alegeţi efectele speciale de iluminat ale lămpilor pentru exterior şi transformaţi-vă grădina într-un loc magic.

POWER ELECTRC - Massive - Philips - corpuri de iluminat interior

Este esenţial să vă simţiţi confortabil şi în siguranţă când veniţi acasă. De aceea, senzorii de mişcare vă vor ilumina calea când vă întoarceţi acasă sau vă anunţă când a venit cineva.

Un spaţiu exterior clar şi vizibil numai când trebuie vă va economisi şi energie. Sursele de iluminat de exterior sunt desigur, dotate cu lămpi fluorescente economice cu halogen şi lămpi LED de mare putere. Dar cel mai important, lămpile de exterior sunt concepute special pentru mediile exterioare umede. Sunt clasificate IP23, IP44 sau IP67 şi fiecare produs de exterior a fost supus unor teste riguroase pentru a-i asigura rezistenţa la apă.

e-Shop POWER ELECTRIC – Corpuri de iluminat profesional

De-aPOWER ELECTRIC - ILUMINAT PROFESIONAL-INDUSTRIAL lungul timpului Power Electric a oferit industriei soluții de iluminat economice, cu valoare adăugată, potrivite și celor mai dificile aplicații.

Ȋn ultimii ani, cerințele în iluminatul industrial s-au schimbat radical. Ceea ce odată era o simplă nevoie de suficientă lumină pentru a lucra, a devenit acum o complexitate de nevoi.

De exemplu există cerință de iluminat general de nivel superior, dar în același timp cu un control fin al efectului de orbire, pentru a minimiza riscul de accidente. De asemenea, există cerința de minimizare a consumului de energie electrică prin utilizarea aparatajelor electronice.

Există chiar și nevoia de utilizare a unei temperaturi de culoare a luminii optime pentru a îmbunătăți confortul și în același timp productivitatea muncii. Dar poate cea mai stringentă dintre nevoi este cea de instalare rapidă și ușurință în utilizare.