Sisteme case și clădiri inteligente 

Power Electric oferă soluţii de ultimă oră pentru comanda şi controlul caselor şi clădirilor inteligente îmbinând siguranţa, confortul şi economia de energie cu designul.

Tehnologia de ultimă generaţie folosită în gamele de dispozitive modulare şi capsulate se îmbină perfect cu tablourile de distribuţie şi dulapuri ducând astfel la crearea unui sistem perfect de protecţie.

e-Shop Power – Aparataj ultraterminal

Rame Chorus, producător Gewiss

 prize - intrerupatoare - Gewiss intrerupatoare - gewiss - legrand - power electric rame - sisteme modulare - intrerupatoare Power Electric - Gewiss - electrice pentru case

Ȋn sistemul domotic Chorus International sunt 6 tipuri de plăci, fiecare cu forme diferite ce reflectă caracterul, personalitatea şi stilul fiecărei persoane din casă. Tastele sunt disponibile în variante de 1/2, 1, 2 sau 3 module în culorile alb, negru sau gri titan. Aparent informale cu geometrii clasice, ramele ornament ONE din sistemul domotic CHORUS se potrivesc decorurilor simple şi clasice. Ramele ornament GEO cu forme drepte, rectangulare oferă un plus de stil în orice context. Materialele şi culorile disponibile scot în evidenţă bunul gust şi rafinamentul fiecărui interior architectural. Prin intermediul ramelor ICE, luxul se combină cu tehnologia. Comenzile tradiţionale sunt disponibile şi în variante touch – prin simpla apăsare cu degetul: se activează comanda dorită. Cu CHORUS se pot alege culorile butoanelor, în funcţie de rama ornament.

Legrand

power electric - legrand - prize- variatoare - intrerupatoare

 

Soluțiile tehnice Legrand sunt conforme cu cerințele de eficiență energetică a clădirilor și merg chiar mai departe, asigurând o economie de energie semnificativă și reducerea costurilor de funcționare, totodată realizând un mediu mai sigur si mai confortabil pentru utilizatori.

Noile soluții Legrand de control iluminat oferă valoare adăugată conceptelor de clădiri verzi cum ar fi BREEAM, LEED, HQE și GREEN STAR.

 

 

 

Bticino

bticino - legrand - power electric - intrerupatoareSoluțiile BTICINO se bazează astăzi pe un sistem de „home & building automation”, unde fiecare componentă este concepută pentru a asigura un nivel superior de compatibilitate cu cât mai multe dispozitive și sisteme, în scopul de a simplifica și de a face gestionarea activității de zi cu zi flexibilă și mai economică.

Power Electric împreună cu Legrand – Bticino furnizează echipamente electrice pentru locuințe, birouri și spații de producție, care să integreze soluții pentru distribuția de energie, pentru comunicații audio-video pentru sistemele de control acces / intrare uși, precum și pentru controlul dispozitivelor de iluminare, sonorizare, climatizare și de siguranță.

 

 

 

Cablofil

cablofil - legrand - pat de sarma - proiectareDe la introducerea sa, patul din sârmă s-a demonstrat a fi o ideală alegere în managementul cablurilor, pentru orice tip de instalație.

De decenii, acest produs a demonstrat eficacitatea, eficiența și inovația în soluțiile de management al cablurilor cu mai mult de 80.000 de mile de pat din sârmă sudată instalată în toată lumea.

 

 

Sarlam

sarlam - legrand - iluminat public - iluminat exterior

Sarlam, un producător francez de lămpi de iluminat public, interior sau exterior, vine în întâmpinarea nevoilor în continuă schimbare în acest domeniu, propune soluții și produse  inovatoare, în conformitate cu cele mai recente reglementări.

Pentru a economisi energie Sarlam produce lămpi cu LED-uri sau neon. Marcajul nostru de lumini (ENEC, NF, PEP …) atestă caracteristicile de performanță tehnică și de mediu.

 

 

Zucchini

Zucchini - legrand - bara capsulata

 

Gamele Zucchini HR și SCP sunt frecvent utilizate pentru realizarea racordurilor între tablourile electrice sau pentru conexiunea tablou-transformator.

Principalele caracteristice ale produselor Zucchini sunt reducerea dimensiunilor camerei tehnice, reducerea pericolului de incendiu și limitarea interferenței electromagnetice.