POWER ELECTRIC este importator exclusiv în România al produselor Mitaş Pole.

Stâlpii standard din portofoliul nostru de produse au dimensiuni cuprinse intre 2,5 și 12 metri înălțime si sunt proiectaţi să susţină console cu maximum 4 braţe. Produsele sunt utilizate pentru o gamă largă de aplicaţii:stâlpi pentru iluminatul stradal, pentru proiectoare, telecomunicaţii sau pentru transportul energiei.

Stâlpi de iluminat de dimensiuni standard

Stâlpi de iluminat POWER ELECTRIC - MITAS POLE - iluminat stradal

Stâlpii de iluminat de dimensiuni standard din portofoliul de produse CAN&POWER sunt considerați repere stocabile, pot fi livrați imediat și sunt gata pentru a fi montați.

POWER ELECTRIC a alocat un spațiu generos stâlpilor în noul depozit, ceea ce permite stocarea atât a consolelor de pâna la 4 brațe cât și a prezoanelor necesare pentru montaj.

Oferta completă de stâlpi de iluminat de dimensiuni standard poate fi descărcată aici: Oferta CAN&POWER secțiunea STÂLPI DE ILUMINAT.

 

Stâlpi de iluminat de dimensiuni non-standard

POWER ELECTRIC poate furniza și stâlpi de iluminat cu dimensiuni și caracteristici non-standard, pornind de la cerințele sau specificațiile dumneavoastră, în baza cărora vă transmitem o cotație de preț.

Toți stâlpii de iluminat Mitaș Pole distribuiți de POWER ELECTRIC in România sunt fabricaţi în concordanţă cu standardele  EN40, TEDAŞ, AASHTO, BS5649, BS6399, NV65, ILE, BSI, CP 3 şi ASCE Manual 72.